Απεργία την Πρωτομαγιά

Παραιτείται από το μισθό του «Πρέσβη εκ προσωπικοτήτων» η Γιάννα Αγγελοπούλου

Παραιτείται από το μισθό του «Πρέσβη εκ προσωπικοτήτων» η Γιάννα Αγγελοπούλου Facebook Twitter
7

Παραιτείται η Γιάννα Αγγελοπούλου από το μισθό που δικαιούνταν για τον τίτλο της Πρέσβειρας, όπως ενημερώνει η ίδια με επιστολή της στον αρμόδιο υπουργό.

Στην επιστολή αυτή η κ. Αγγελοπούλου σημειώνει ότι είχε ζητήσει και στο παρελθόν να σταματήσει η χορήγηση του μισθού, αλλά όπως επισημαίνει, δεν είχε γίνει τότε αποδεκτό το αίτημα λόγω έλλειψης νομοθετικής ρύθμισης.

Η κ. Αγγελοπούλου είχε οριστεί το 1998 «Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδας.»

Η επιστολή της:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε μου έχει απονεμηθεί ο τίτλος του πρέσβη εκ προσωπικοτήτων από την 1η Σεπτεμβρίου 1998, κατ΄επανάλειψη δε είχα ζητήσει να παύσει η καταβολή σε εμένα αντίστοιχου μισθού, πλην όμως η απαίτησή μου αυτή δεν έγινε ποτέ δεκτή ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού».

7

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

6 σχόλια
Να κάνω και μια λαϊκίστικη ερώτηση: Αφού τόσα χρόνια ζορίζεται με το μισθό που εισπράττει, θα τα επιστρέψει τα χρήματα ή δεν κάνει γιατί είναι γρουσουζιά;