Θρήνος για τον Ολυμπιονίκη Μποντ Μίλερ - Η 19 μηνών κόρη του πνίγηκε σε πισίνα

Θρήνος για τον Ολυμπιονίκη Μποντ Μίλερ - Η 19 μηνών κόρη του πνίγηκε σε πισίνα Facebook Twitter
2

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην Αμερικανός Ολυμπιονίκης σκιέρ Μποντ Μίλερ μετά τον τραγικό θάνατο της 19 μηνών κόρης του, που πνίγηκε πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. 

Η Έμυ Μίλερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την πισίνα ενός γειτονικού σπιτιού του γνωστού αθλητή και οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. 

Ο Μποντ Μίλερ δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της κόρης του, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στο μήνυμα που τις συνόδευε, πως νιώθουν «παραπάνω από συντετριμμένοι». 

«Νιώθουμε παραπάνω από συντετριμμένοι. Το κοριτσάκι μας, η Έμυ, πέθανε χτες. Ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα βιώναμε τέτοιον πόνο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αγάπη, το φως και το πνεύμα της», ανέφερε ο Μίλερ, ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστούν το πένθος της οικογένειάς του. 


Ο Μποντ Μίλερ είναι ο πιο επιτυχημένος σκιέρ στην ιστορία της Αμερικής, έχοντας κερδίσει έξι Ολυμπιακά μετάλλια, ανάμεσά τους και το χρυσό στους Αγώνες του 2010. 

Ο 40χρονος αθλητής και η σύζυγός του, Μόργκαν, που είναι επαγγελματίας παίκτης του βόλεϊ και μοντέλο, ήταν σε ένα πάρτι το βράδυ του Σαββάτου όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. 

Η κόρη τους κατάφερε κάπως να φύγει και βρέθηκε μέσα στην πισίνα από την μητέρα της, που όταν την είδε πήδηξε να την βγάλει και προσπάθησε να την επαναφέρει. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά τελικά υπέκυψε. 

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο και περιμένουν το τρίτο τους παιδί. 

Commentating for @nbcolympics was an amazing experience, but I’m so happy to be home with my littles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bode Miller (@millerbode) στις

Happy Father's Day week to all the dads out there. We deserve to celebrate all month but my wife says I only get the week.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bode Miller (@millerbode) στις

Αθλητισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

2 σχόλια