Βασιλειάδης: Έτοιμοι να αναλάβουμε πολιτική ευθύνη ενός Grexit

Βασιλειάδης: Έτοιμοι να αναλάβουμε πολιτική ευθύνη ενός Grexit Facebook Twitter
(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
0

Στην έλλειψη συμβιβασμού στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εστίασε ως προς τις αιτίες των προβλημάτων στο ελληνικό πρωτάθλημα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική ιστοσελίδα sofoot.com, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπενθύμισε πως και σε άλλες χώρες της Ευρώπης υπάρχουν ίδια προβλήματα με αυτά του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρουσιάστηκε σκεπτικός ως προς το αν είναι ή όχι ενδεδειγμένη λύση το «Grexit», αλλά υπογράμμισε πως «εάν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε πολιτική ευθύνη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που θα προτείνει, είπε: «Δυστυχώς, η δράση της Κυβέρνησης είναι περιορισμένη στο ποδόσφαιρο, διότι υπάρχουν όργανα που δρουν ανεξάρτητα. Μπορούμε να κάνουμε προτάσεις, αλλά ανεξάρτητα από τους νόμους που ψηφίζουμε, αν οι ποδοσφαιρικές αρχές δεν θέλουν να βοηθήσουν, δεν μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν θέση στην Ευρώπη– Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Αθλητισμός / Τελικός Κυπέλλου: Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν θέση στην Ευρώπη– Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ ορίστηκε από την ΚΕΔ
NEWSROOM