«Θερμό» επεισόδιο Τσιτσιπά-Μεντβέντεφ:Βγάλε τον σκασμό!

«Θερμό» επεισόδιο Τσιτσιπά-Μεντβέντεφ:Βγάλε τον σκασμό! Facebook Twitter
0

Μεγάλη ένταση ακολούθησε την ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι.

Οι δύο παίκτες είχαν από ένα μεγάλο διάλειμμα για τουαλέτα, που φαίνεται πως αποτέλεσε την αιτία του επεισοδίου. Ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή υποστήριξε πως τον αποκάλεσε «Σκατορώσο» λίγο μετά τη χειραψία τους στο φιλέ που επιβάλλεται από το πρωτόκολλο.

«Βγάλε τον σκασμό!», είπε έξαλλος ο Ρώσος στον Τσιτσιπά και συνέχισε: «Θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά σε let (σ.σ. όταν η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του φιλέ και καταλήγει πόντος) δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς».

Ο Έλληνας τενίστας δεν απάντησε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μεντβέντεφ συνέχισε να κάνει παράπονα στον άρχοντα του αγώνα: «Αυτός το άρχισε. Είπε σκατά στα ρωσικά, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει».

Για την ιστορία, ο 19χρονος πρωταθλητής έχασε 1-2 σετ (2-6, 6-4, 6-2) από τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της.

Το Νο 70 της ATP ξεκίνησε ιδανικά, όμως έπεσε «θύμα» «ανατροπής» από τον αντίπαλό του και έμεινε εκτός συνέχειας.

Ο Τσιτσιπάς πλέον θα ασχοληθεί με τα τουρνουά που έπονται στο χώμα.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ