Ο ΛεΜπρόν κορυφαίος στον κόσμο - Υποκλίθηκε ο Αντετοκούνμπο

Ο ΛεΜπρόν κορυφαίος στον κόσμο - Υποκλίθηκε ο Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
1

Πάλεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Κλίβελαντ κάνοντας double double, αλλά τελικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν εκείνος που πανηγύρισε φτάνοντας σε ένα ακόμα εντυπωσιακό triple double.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 37 πόντους στην μάχη του Κλίβελαντ, αλλά τελικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς σημείωσε τρεις πόντους περισσότερους, φτάνοντας έτσι σε ένα ακόμα εντυπωσιακό triple double, στη νίκη με 124-117 των Καβαλίερς επί των Μπακς.

Ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον Ελληνα σούπερ σταρ που πέτυχε 37 πόντους (13/20 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 11/11 βολές), μάζεψε 11 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ σε 39 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λεμπρόν σημείωσε 40 πόντους, πήρε 12 ριμπάουντ και έδωσε 10 ασίστ. Πολύ καλός και ο Μίντλετον με 30 πόντους για την ομάδα του Μιλγουόκι. Να σημειωθεί ότι από τον πάγκο των Καβαλίερς, απουσίαζε ο Λου για λόγους υγείας.

Χωρίς πόντο έμεινε ο Kώστας Κουφός στην ήττα των Κινγκς με 106-90 από τους Πίστονς, μέσα στο Σακραμέντο. Ο Ελληνας σέντερ είχε 0/3 σουτ, πήρε 5 ριμπάουντ και έδωσε 3 ασίστ. Για τους νικητές ο Γκρίφιν είχε 26 πόντους, ενώ ο Σμιθ σκόραρε 18.

Ο ΛεΜπρόν κορυφαίος στον κόσμο - Υποκλίθηκε ο Αντετοκούνμπο Facebook Twitter

Ο Giannis υποκλίθηκε μετά το ματς στον «βασιλιά» του ΝΒΑ:

«Είναι ένας αντίπαλος που μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Θα είναι ωραίο αν παίξουμε μαζί τους και στα πλέι οφ. Στα αποδυτήρια αναρωτιόμουν τι έκανα λάθος στην άμυνα, γιατί ήταν ο πρώτος παίκτης που μαρκάρω και βάζει 40 πόντους. Αλλά μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο και είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Σκοράρει, σουτάρει καλύτερα από κάθε άλλη στιγμή στην καριέρα του και βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι.»

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

1 σχόλια