Επεισόδια στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ - Πέταξαν μπουκάλι με γάλα στον Μουρίνιο

Επεισόδια στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ - Πέταξαν μπουκάλι με γάλα στον Μουρίνιο Facebook Twitter
0

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος αλλά μετά το ματς φαίνεται πως ξέφυγε η κατάσταση στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», οι παίκτες της Σίτι πανηγύριζαν τη μεγάλη νίκη και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενοχλημένος από τη δυνατή μουσική που ακουγόταν από τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, έκανε παρατηρήσεις και ζήτησε σεβασμό, με τον τερματοφύλακα της Σίτι, Έντερσον, ν' αντιδρά, οι δύο άντρες αντάλαξαν ύβρεις και το επεισόδιο εξελίχθηκε σε σύρραξη.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πάνω από 20 άτομα, και από τις δύο ομάδες, συνεπλάκησαν ενώ, εκτοξεύτηκαν μπουκάλια με νερό και ένα κουτί γάλα προς τον Μουρίνιο. Μάλιστα, ο βοηθός του Πεπ Γκουαρντιόλα, Μικέλ Αρτέτα, τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Η αγγλική ομοσπονδία περιμένει την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα για να προχωρήσει σε κυρώσεις.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ