Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Facebook Twitter
0

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα θα αναμετρηθούν για μία θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Με δεδομένο ότι βάσει της προκήρυξης στην φάση των «16» του κυπέλλου θα υπήρχαν «ισχυροί» και «αδύναμοι» κατά την διάρκεια της κλήρωσης, το συμπέρασμα που προκύπτει από την σημερινή διαδικασία, είναι πως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος είναι οι «ευνοημένοι».

Κι αυτό, γιατί είναι οι δύο ομάδες που κληρώθηκαν με τους εκπροσώπους της Football League, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα παίξει με τα Τρίκαλα και οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, που έχει το δεύτερο ματς στο Ηράκλειο.

Σε θεωρητικό -αλλά και ουσιαστικό- επίπεδο, τόσο ο «δικέφαλος του βορρά», όσο και ο Πανιώνιος, έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα για το εισιτήριο των 8, κάτι που ισχύει επίσης, για τον Ολυμπιακό που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά και την ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό.

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης -κυρίως επειδή η ρεβάνς θα γίνει στην Λεωφόρο- έχει ο Παναθηναϊκός που κληρώθηκε με την Λαμία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Ξάνθη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

• Πλατανιάς-Ολυμπιακός
• Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
• Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα
• Λαμία-Παναθηναϊκός
• Παναιτωλικός-ΑΕΚ
• Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
• Πανιώνιος-ΟΦΗ
• Λάρισα-Ξάνθη

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου 2017 και οι ρεβάνς από τις 9 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM