Απεργία την Πρωτομαγιά

Δεν θα μειωθούν οι επιχορηγήσεις στον ελληνικό αθλητισμό

Δεν θα μειωθούν οι επιχορηγήσεις στον ελληνικό αθλητισμό Facebook Twitter
0

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ελληνικό αθλητισμό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων δεν θα υπάρχει μείωση του προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει και είχαν γραφτεί στον Τύπο η επιχορήγηση θα μειωνόταν κατά 20%, κάτι που θα έφερνε πολλά προβλήματα στις ομοσπονδίες, ειδικά των ερασιτεχνικών αθλημάτων.

Με ενέργειες του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και μετά από πολλές πιέσεις και διαβουλεύσεις, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε ότι ο αθλητισμός δεν θα πληγεί από αυτή τη νέα μεγάλη περικοπή. Με αποτέλεσμα οι επιχορηγήσεις να κινηθούν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ καλό νέο και σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις κινήσεις που κάνει ο Γιώργος Βασιλειάδης για να βρεθούν και άλλοι τρόποι, που θα αυξήσουν τα έσοδα των ομοσπονδιών δεν αποκλείεται μέσα στο 2018 οι ομοσπονδίες να λάβουν περισσότερα χρήματα από πέρυσι.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ