Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη - «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες υπερήφανους»

Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη - «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες υπερήφανους» Facebook Twitter
Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνοδευόμενη από τον σύζυγο και προπονητή της Μιτς Κρίερ
4

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η Κατερίνα Στεφανίδη.

Την Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, η οποία πριν από λίγες μέρες κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο, υποδέχτηκαν οι γονείς της και από την πλευρά της Πολιτείας ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Στις δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες περήφανους, εισπράττω την αγάπη του κόσμου κι αυτό με βοηθά να φτάνω πιο ψηλά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βασιλειάδης, αφού συνεχάρη την παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρόσθεσε ακόμη: «Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Η Πολιτεία θα κάνει πάντα ότι είναι δυνατό για να βοηθά τους αθλητές και τις αθλήτριες».

Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη - «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες υπερήφανους» Facebook Twitter


Επέστρεψε στην Αθήνα η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη - «Είμαι πολύ χαρούμενη που κάνω τους Έλληνες υπερήφανους» Facebook Twitter

Αθλητισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Γεια σου ρε κοριτσάρα Στεφανίδη, αυτή είσαι για άλλη μια φορά (υπέροχη)...σε ευχαριστώ ως Έλληνας για άλλη μία φορά που αγωνίστηκες με τα χρώματα της γαλανόλευκης για την Ελλάδα προσφέροντας της ένα πολύ σημαντικό δώρο με την διάκριση σου! Βρέθηκες στην κορυφή του κόσμου, κάτι που μόνη σου κατάφερες, οπότε πολλά συγχαρητήρια, όλη η δόξα και υπερηφάνεια δικά σου! Εμεις οι υπόλοιποι (που δεν κάναμε δηλαδή κάτι) απλά νιώθουμε χαρούμενοι και περήφανοι που ο λαός μας βγάζει πάντα τέτοια άτομα και που αφιέρωσες την νίκη αυτή σε εμάς! Είσαι μεν στο εξωτερικό σε καλό περιβάλλον "βολεμένη" αλλά παρολαυτά τονίζεις την ελληνικότητα σου και προσφέρεις στον Ελληνισμό κάτι σημαντικό! Και είναι κάτι που το αναφέρω διότι αρκετοί είναι που με το που πάνεΕξωτερικό (και βρίσκουν πχ καμια δουλειά διχιλιαρη ξέρω γω, νορμάλ για έξω) ξαφνικά κρίνουν για τα πάντα πίσω στην πατρίδα σαν να μην ήταν ποτέ εκεί, απαξιούν καθετί ελληνικό, μηδενίζουν προσπάθειες, κοιτάνδ αφ υψηλού και γενικότερα δεν κοιτάνε πίσω.Και Κατερίνα, μία χάρη κάντην μας: μην μπεις στο φβ διότι θα στεναχωρηθείς. Στο μέσο αυτό έχουν προφίλ και όσοι είναι στην "σάρα και μάρα" όπου άφοβα εκφράζουν εθνομηδενιστηκές ή ανθελληνικές βλακείες διότι είναι μίζεροι. Ένα "ύφασμα" (=σημαία) θαυμάζεις, ναι μπράβο της αλλά οι Έλληνες γιατί χαιρόμαστε, α καλά κάθεται και ασχολείται με το "Ελλαδιστάν" ενώ είναι βολεμένη στις ΗΠΑ ότι νάναι, η Ελλάδα σε τι την βοήθησε κτλπ. Τέτοια σχόλια θα δεις μεταξύ άλλων.Οπότε η δήλωση σου θα έπρεπε να είναι "τους περισσότερους Έλληνες" και όχι όλους.ΥΓ: Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Χρυσή Ολυμπιονίκης, Κάτοχος Πανελληνίου Ρεκορ και 2η θέση στν κόσμο όλων των εποχών. Είσαι στην απόλυτη κορυφή. Θα συμφωνησω με τα λόγια του σχολιαστή-παρουσιαστή της ΕΡΤ κατα την μετάδοση των Αγώνων "Κατερίνα δεν σου έμεινε τίποτα πια να κατακτήσεις, πλέον απλά πολλαπλασιάζεις τους τίτλους!". Μπράβο και πάλι.
Ξανά σε ευχαριστούμε.Γιατί ανθρώπους και Ελληνόπαιδα με την δική σου αγωνιστικότητα και ήθος χρειαζόμαστε σαν πρότυπα (και του Πετρούνια και της Κορακάκη).Τους άριστους που θα αγωνιζόμαστε να πλησιάσουμε με δουλειά και υπομονή.Όχι το άλλα πρότυπα της ήσσονος προσπάθειας και των αιώνιων φοιτητών, για τους οποίους πουλάνε πόνο ψυχής και σοσιαλιστική τάχα μου ευαισθησία, κάποιοι δήθεν "αριστεροί" της προόδου (προόδου στην εκμάθηση που σερβίρεται ο πιο μυρωδάτος καφές σε σοφιστικέ περιβάλλον).
Αγαπητέ ελπο δεν ξέρω για σένα αλλα προσωπικά εγω αμφιβάλλω για τα πρότυπα που θέλει η ελληνική κοινωνία. Οι επιλογές μας εδώ και πολλα χρονια νομίζω αυτό δείχνουν.
Συμφωνώ απόλυτα ότι η ελληνική κοινωνία έχει υιοθετήσει τα πρότυπα της ήσσονος προσπάθειας - χρόνια τώρα - και αυτά θέλει.Ας σκεφτεί λοιπόν που οδήγησε αυτή η επιλογή για πολλά και αν συνέβαλε που φτάσαμε εδώ.Και ας σκεφτεί αν οι πολιτικές "σειρήνες" που προτείνουν την συνέχιση αυτού του μοντέλου είναι επωφελείς για την χώρα, για το σήμερα και για το μέλλον της !Ή αν πρέπει τους εκάστοτε Γιαννιώτη, Στεφανίδη, Πετρούνια, Κορακάκη, να μην τους "χρησιμοποιούν" οι πολιτικοί μόνο για φωτογραφίες και να τους αντιμετωπίζουν σαν μεμονωμένους "τρελούς", ενώ θα έπρεπε να προάγουν μαζικά τα αθλήματά τους και να σπρώχνουν εκεί την νεολαία.ΞΕΡΩ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !