Πολύτεκνος! Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως θα γίνει και πάλι μπαμπάς

Πολύτεκνος! Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πως θα γίνει και πάλι μπαμπάς Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες μέρες, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2016 είχε αποκαλύψει επισήμως πως έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιόρτασε το γεγονός δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, όπου κρατά αγκαλιά τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά του. «Τόσο ευτυχισμένος που μπορώ να κρατώ τις δυο νέες αγάπες της ζωής μου», έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία.

So happy to be able to hold the two new loves of my life ?❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις


Ο Πορτογάλος άσος, που έχει ήδη έναν γιο από παλαιότερη σχέση του, τον 7χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, έγινε  πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά φαίνεται πως σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε ξανά φωτογραφία του με μωρό στην αγκαλιά.

Πριν από μια εβδομάδα τα ταμπλόιντς είχαν πάθε αμόκ ανακαλύπτοντας πως η κοιλιά της 23χρονης συντρόφου τους Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έδειχνε ασυνήθιστα φουσκωμένη. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους έκαναν το γύρο του κόσμου, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε καμία δήλωση για την εγκυμοσύνη και τις φήμες που φούντωναν.

Σήμερα έκανε την μεγάλη αποκάλυψη/ παραδοχή. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα El Mundo ρωτήθηκε ευθέως αν θα γίνει ξανά πατέρας και πως νιώθει. Εκείνος το επιβεβαίωσε και είπε πως αισθάνεται υπέροχα.

Το ζευγάρι φαίνεται πως έβγαινε κρυφά για μερικούς μήνες, πριν «βγουν» στην δημοσιότητα φωτογραφίες από ένα ρομαντικό ραντεβού τους στην Disneyland στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ήταν κατά την διάρκεια των φετινών βραβείων της FIFA που απονεμήθηκαν στην Ζυρίχη.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μητέρα των παρένθετων παιδιών του Ρονάλντο είναι μια γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο και πως πληρώθηκε το αστρονομικό ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα.

Ο Ρονάλντο με τα δίδυμα και τον μεγάλο του γιο:

Blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών. Δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ