Πέθανε ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP, Nicky Hayden

Πέθανε ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP, Nicky Hayden Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP Nicky Hayden, πέντε μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του στην Ιταλία.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ο Αμερικανός αναβάτης έκανε ποδήλατο μαζί με φίλους σε ένα δρόμο κοντά στο Ρίμινι όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το ποδήλατό του, με τον πρώην πρωταθλητή του Moto GP να εκτοξεύεται πάνω στο παρμπρίζ του Ι.Χ.

Πέθανε ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP, Nicky Hayden Facebook Twitter

Ο Hayden είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μαουρίτσια Μπουφαλίνι της Τσεζένα με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στήθος και σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Έκτοτε, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας με τους γιατρούς να κάνουν λόγω για σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.

Μέλη της οικογένειας του Hayden έσπευσαν αμέσως στην Ιταλία από τις ΗΠΑ για να βρίσκονται στο πλευρό του, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο.  Το νοσοκομείο ανακοίνωσε το θάνατο του Νίcky Hayden το απόγευμα της Δευτέρας.

Πέθανε ο πρώην πρωταθλητής του MotoGP, Nicky Hayden Facebook Twitter

Ο Hayden αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του MotoGP από το 2003 έως το 2015, ενώ κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση το 2006.

Την προηγούμενη εβδομάδα όταν και μαθεύτηκε η είδηση του ατυχήματός του, ο πρώην συναθλητής του και θρύλος του MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι είχε σπεύσει να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Hayden περιγράφοντάς τον «ως έναν από τους καλύτερους φίλους που είχε ποτέ εντός της πίστας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ