Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό

Οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό Facebook Twitter
1

Με οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό στο Βόλο προσανατολίζεται να απαντήσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού.

«Βάζω οριστικό τέλος στις μετακινήσεις οπαδών μετά τα όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου» δήλωσε στο Real.gr ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. «Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση για να ξαναρχίσουν υπό προϋποθέσεις οι μετακινήσεις, εγώ βάζω και τέλος στη συζήτηση αυτή. Οι μετακινήσεις οπαδών θα απαγορευτούν δια νόμου» τονίζει.

Την ίδια ώρα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δηλώνει πως «πρέπει να υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις στις ομάδες που οι οπαδοί τους δημιουργούν επεισόδια».

«Να αντιγράψουμε την πείρα της Βρετανίας και της Γερμανίας, αλλά αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσουν οι συγκρούσεις» επισημαίνει και τονίζει πως αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν μπορεί η αστυνομία να απουσιάζει από τα γήπεδα, καθώς πολλοί ζητούν οι ΠΑΕ να αναλάβουν την ασφάλεια των αγώνων. «Θα γίνει ...σφαγή αν φύγει σήμερα η αστυνομία, ταυτόχρονα όμως η ΕΛΑΣ δεν μπορεί να ρίχνει τόσες δυνάμεις για την ασφάλεια των γηπέδων», πρόσθεσε μιλώντας στο Real.gr.

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Το κράτος να πεί ότι, απο εδω και πέρα, θα διαθέτει μινιμουμ αστυνομική κάλυψη στα παιχνίδια. Οι ομάδες θα πρέπει να κόψουν το λαιμό τους ώστε να γίνουν οι αγώνες χωρίς επεισόδια. Αν δεν μπορούν, να μην ξανά-μανά-γίνει πρωτάθλημα. Ας παίζουν σε αλάνες.