Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο Facebook και το Twitter

Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο Facebook και το Twitter Facebook Twitter
1

Μένοντας μέχρι αργά στο Facebook και το Twitter υποστηρίζει η αργυρή Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα ύπτιο Emily Seebohm, ότι έχασε το χρυσό.

Όπως είπε, σύμφωνα με το digitallife.gr, η ίδια η κολυμβήτρια από την Αυστραλία, ο υπερβολικός χρόνος που ξόδευε για τα social media επηρέασε την απόδοση της καθώς στα προκριματικά έκανε Ολυμπιακό ρεκόρ με αποτέλεσμα να δεχτεί πάρα πολλά διαδικτυακά συγχαρητήρια και ευχές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως λέει, να θεωρήσει ότι η νίκη στον τελικό θα είναι μια εύκολη υπόθεση και να χάσει την αίσθηση του χρόνου απαντώντας στους «φίλους» και followers.

 

Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο Facebook και το Twitter Facebook Twitter

«Σου λένε, «θα πάρεις το χρυσό» και φτάνεις στο σημείο να το έχεις πιστέψει πριν ακόμη πέσεις στο νερό», είπε η Seebohm που υποσχέθηκε μια ακόμη συμμετοχή στους επόμενους Ολυμπιακούς, ώστε να «επανορθώσει».

 

Έχασε το χρυσό και έριξε το φταίξιμο στο Facebook και το Twitter Facebook Twitter

Η δικαιολογία της κολυμβήτριας δεν τους έπεισε πάντως όλους. «Πώς επηρεάστηκε; Έστελνε tweet μέσα από την πισίνα;», αναρωτήθηκε κάποιας χρήστης στο δικό του Twiiter.  

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Αθλητισμός / Ακίλλε Κομπανιόνι: Ο πρώτος άνθρωπος στην κορυφή του Κ2 και μια αμφιλεγόμενη μορφή της παγκόσμιας ορειβασίας

Η ιστορική αποστολή του 1954 στο Κ2 – το οποίο δεσπόζει στα σύνορα Πακιστάν και Κίνας – υπήρξε εμβληματική για την Ιταλία της μεταπολεμικής εποχής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια