Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ανυποψίαστους περαστικούς στο Μιλγουόκι

Η πρωταπριλιάτικη φάρσα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ανυποψίαστους περαστικούς στο Μιλγουόκι Facebook Twitter
0

Μια πρωταπριλιάτικη φάρσα σε μερικούς ανυποψίαστους πολίτες που περιμένουν σε στάση λεωφορείου στο Milwaukee αποφάσισαν να κάνουν από κοινού Mountain Dew και Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο φόργουορντ των Μπακς, που πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο, κλήθηκε να κάνει έκπληξη στους περαστικούς που τον είδαν ξαφνικά να μιλάει σε βιντεοκλήση πίσω από το τζάμι, στη στάση. Όλοι τους, φυσικά, τον αναγνωρίζουν με τη μία και οι αντιδράσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες- γελούν, χοροπηδούν, του δίνουν συγχαρητήρια και γενικά δεν πιστεύουν στα μάτια τους.

Ο Αντετοκούνμπο πάλι, μιλώντας τους μέσω της οθόνης, τους ζητά να κάνουν διάφορα για χάρη του, όπως το να φωνάξουν πως είναι ο καλύτερος παίκτης του NBA, να κάνουν πους απς ή να χορέψουν. Όλοι τους δέχονται, εξακολουθώντας να μην μπορούν να πιστέψουν ότι μιλούν μαζί του, μέχρι που εμφανίζεται μπροστά τους κανονικά και το σοκ τους γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. 

Ωστόσο, στο τέλος υπάρχει και μια έκπληξη για τον ίδιο τον Αντετοκούνμπο αφού στην οθόνη στα στάση εμφανίζεται ο θρύλος του ΝΒΑ Άλεν Άιβερσον, που συγχαίρει τον νεαρό παίκτη για όσα έχει καταφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ