Formula 1: Ο Φέτελ νικητής στη Μελβούρνη

Formula 1: Ο Φέτελ νικητής στη Μελβούρνη Facebook Twitter
0

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ήταν ο θριαμβευτής του εναρκτήριου αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα «Αλμπερτ Παρκ» της Μελβούρνης.

Αν και εκκίνησε από την 2η θέση ο Γερμανός κατάφερε να πανηγυρίσει την 43η νίκη του, αφήνοντας πίσω του τους δύο «πιλότους» της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον (ξεκίνησε από την pole position) και Βάλτερι Μπότας.

Formula 1: Ο Φέτελ νικητής στη Μελβούρνη Facebook Twitter
AΠΕ/ΜΠΕ-ΕPA

Η σημερινή νίκη ήταν η 4η του Φέτελ με την Ferrari και πρώτη μετά το γκραν πρι της Σινγκαπούρης τον Σεπτέμβριο του 2015. «Ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς, αλλά για την ώρα είμαστε στο φεγγάρι. Ήταν πραγματικά σπουδαίος αγώνας και τον απόλαυσα», τόνισε λίγο μετά τη μεγάλη του νίκη ο Φέτελ.

Ο ομόσταβλος του Γερμανού στη «σκουντερία», Κίμι Ραϊκόνεν, πήρε την 4η θέση, με τον Μαξ Φερστάπεν να τερματίζει μία πιο πίσω από τον Φινλανδό. Έξι μονοθέσια απέτυχαν να ολοκληρώσουν τον αγώνα, συμπεριλαμβανομένου και του δις παγκόσμιου πρωταθλητή, Φερνάντο Αλόνσο (McLaren).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM