Οι διοργανωτές του Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι αισιόδοξοι

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι αισιόδοξοι Facebook Twitter
0

Μπορεί κατά καιρούς η FIFA να έχει εκφράσει αμφιβολίες για την πρόοδο των προετοιμασιών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όμως οι βραζιλιάνοι διοργανωτές είναι σίγουροι ότι όλα βαίνουν καλώς.

«Όλα βρίσκονται υπό έλεγχο και θεωρώ βέβαιο ότι θα διοργανώσουμε ένα φανταστικό Μουντιάλ. Είμαι πολύ αισιόδοξος», δήλωσε ο διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, Ρικάρντο Τράντε, που εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένος με την πρόοδο των προετοιμασιών.

«Παρακολουθούμε τις εργασίες 24 ώρες το 24ωρο, γι΄ αυτό και μπορώ να εγγυηθώ ότι τα γήπεδα θα είναι έτοιμα εγκαίρως», πρόσθεσε. Όσο για το ότι το 40% των εργασιών για τα έργα υποδομών δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει; «Τώρα έχουμε άλλες προτεραιότητες», ήταν η απάντηση του Τράντε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM