Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Open και έγραψε ιστορία

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Open και έγραψε ιστορία Facebook Twitter
0

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ξανά η Μαρία Σάκκαρη νικώντας τη Γαλλίδα Αλίζ Κορνέ (σ.σ. No. 28 στο ταμπλό και Νο. 43 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-1) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 3ο γύρο του φημισμένου τουρνουά της Μελβούρνης.

Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 94 στον κόσμο, η οποία πέρσι είχε προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά, πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην (έως τώρα) καριέρα της και θα συνεχίσει την πορεία της στη διοργάνωση της Αυστραλίας.

Η Σάκκαρη επικράτησε της αντιπάλου της σε 2 ώρες και 40 λεπτά, έχοντας στο πλευρό της δεκάδες Ελληνες της Μελβούρνης.

Το Σάββατο (21/1), η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Μιριάνα Λούκιτς-Μπαρόνι. Η Κροάτισσα απέκλεισε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη Μελβούρνη, την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα  (6-3, 6-2), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από 12,5 χρόνια (US Open 2004, Λένα Δανιηλίδου), που μία Ελληνίδα τενίστρια προκρίνεται στον τρίτο γύρο ενός Grand Slam.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM