Γροθιές και ύβρεις από μποντιμπίλντερ σε Διεθνή Διοργάνωση που έληξε απόψε στο Γαλάτσι

Γροθιές και ύβρεις από μποντιμπίλντερ σε Διεθνή Διοργάνωση που έληξε απόψε στο Γαλάτσι Facebook Twitter
Η σκηνή της χειροδικίας
1
Γροθιές και ύβρεις από μποντιμπίλντερ σε Διεθνή Διοργάνωση που έληξε απόψε στο Γαλάτσι Facebook Twitter
Μεγαλος νικητης της διοργάνωσης ανεδείχθη ο 25χρονος Έλληνας Χρήστος Πιστόλας

Μόλις είχε ολοκληρωθεί το τριήμερο της διεθνούς διοργάνωσης IFBB  Diamond Cup στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου αγώνων μπόντυ μπίλντινγκ με την ανάδειξη του υπερνικητή (Overall) του Έλληνα πρωταθλητή Χρήστου Πιστόλα, όταν ο Ροδίτης πρωταθλητής της κατηγορίας συν 100 κιλά Γιάννης Μάγκος με την ημίγυμνη περιβολή του αγώνα πλησίασε τα τραπέζια της κριτικής επιτροπής ανατρέποντας τα δύο από αυτά και σταμάτησε μόνο στο τρίτο όπου ακόμα καθόντουσαν κάποιοι από τους κριτές με τα λάπτοπ τους σε λειτουργία. Ο Μάγκος νοιώθοντας προφανώς «ριγμένος» από την επιτροπή καθώς είχε κερδίσει την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου την 1η θέση στην κατηγορία του όπως και το Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες που είχε διεξαχθεί στον ίδιο χώρο, συνέχισε φωνάζοντας «Πώς είναι δυνατόν χθες πρώτος και σήμερα δεύτερος;». Όταν τον πλησίασε ένας εκ των ξένων κριτών να τον συνετίσει, εκείνος του έφερε δυνατό ράπισμα ρίχνοντάς τον καταγής. Εν συνεχεία ο πρωταθλητής πλησίασε την κριτική επιτροπή και κατεβάζοντας το αγωνιστικό του σλιπ, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα με εκφράσεις όπως «F---k οff» και «S---k my d--k». Μετά ανέβηκε στη σκηνή προκαλώντας όποιον ήθελε να αναμετρηθεί μαζί του.


Όλα αυτά παρουσία ξένων μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπόντυ Μπίλντινγκ IFBB, του προέδρου της Rafael Santonja, του Mr.Olympia Kevin Levrone, πολλών διεθνούς φήμης κορυφαίων αθλητών του χώρου, αλλά και ξένων τηλεοπτικών μέσων που βιντεοσκόπησαν το περιστατικό. Ο Γιάννης Μάγκος κατάφερε και ξέφυγε από τον κλοιό γύρω του ενώ κλήθηκε η αστυνομία η οποία τον αναζητά μέχρι στιγμής.


Αμέσως το Facebook κατακλύστηκε με βίντεο από τη χειροδικία του Μάγκου και έγινε viral. Ο βετεράνος και πάλαι ποτέ Mr. Olympia Lee Haney σχολιάζοντας έγραψε: «Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μάρτυρας μιας τέτοιου τύπου συμπεριφοράς στο χώρο του μπόντυ μπίλντινγκ.»

Βίντεο από το επεισόδιο της χειροδικίας



Και το full version

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια