Eπεισόδια στο γήπεδο μετά τη νίκη της Κύπρου μέσα στην Τουρκία

Eπεισόδια στο γήπεδο μετά τη νίκη της Κύπρου μέσα στην Τουρκία Facebook Twitter
1

Με προκλητικές ενέργειες αντέδρασαν Τούρκοι ποδοσφαιριστές μετά την ιστορική νίκη της Εθνικής Κύπρου U21 με 1-0 απέναντι στην Τουρκία, μέσα στην Άγκυρα. Η Κύπρος επικράτησε με γκολ του Φάνη Κατελάρη στο 22, στο παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U21.

Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού επικράτησε ένταση και οι παίκτες ήρθαν στα χέρια, ενώ ο διαιτητής τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τρεις παίκτες από κάθε ομάδα.


Στη Μεγαλόνησο υπήρξε μεγάλη ικανοποίηση γι' αυτήν τη νίκη, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του τεχνικού της Εθνικής Ελπίδων, Νίκο Ανδρονίκου:

«Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα και η σημερινή είναι η πιο σημαντική ημέρα μου στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Πρώτα θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας. Αυτοί ήταν οι πρωταγωνιστές για να φθάσουμε σε αυτήν τη σπουδαία νίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της προσπάθειας».



Ο πρόεδρος της ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και εκπρόσωπος της FIFA, Κώστας Κουτσοκούμνης, με ανάρτηση του στο facebook ανεέφερε:

«Νικήσαμε. Εντός Τουρκίας. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στον Ανδρονίκου και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας».


1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Αθλητισμός / Euro 2024: Έσοδα 1 δισ. ευρώ από τον τουρισμό, σύμφωνα με το ινστιτούτο ifo

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας αναμένει επίσης μια προσωρινή ανάκαμψη στους τομείς που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές μετά από πολύ υποτονικές πωλήσεις λιανικής φέτος, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό όπως κατά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006
NEWSROOM
Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Αθλητισμός / Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου

Η ελληνική ομάδα συγκέντρωσε 191.8100 βαθμούς και έμεινε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία που βαθμολογήθηκε με 192.7166 βαθμούς κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο
NEWSROOM