Δημοσιογράφος της ΕΡΤ χαρακτήρισε «γκάου» την Στεφανίδη γιατί δεν ήξερε την Αυγή

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ χαρακτήρισε «γκάου» την Στεφανίδη γιατί δεν ήξερε την Αυγή Facebook Twitter
18

Αναστάτωση προκάλεσε στην ΕΡΤ η ανάρτηση δημοσιογράφου της με απρεπή και προσβλητικό χαρακτηρισμό για την Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ σε post στο faceboook χαρακτήρισε την Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκη «γκάου» επειδή δεν γνωρίζει την εφημερίδα «Αυγή».

Ακολούθησαν δεκάδες επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του δημοσιογράφου με τα περισσότερα να είναι εναντίον του και υπέρ της Στεφανίδη. Ως αποτέλεσμα είχε ο ίδιος να αφαιρέσει το post.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι χρήστες που εξακολουθούν ακόμη κι αυτή την ώρα να γράφουν για το θέμα, παρόμοιου ύφους σχόλια, κάτω από άλλες αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ χαρακτήρισε «γκάου» την Στεφανίδη γιατί δεν ήξερε την Αυγή Facebook Twitter

Λίγο αργότερα ακολούθησε η ανακοίνωση της ΕΡΤ η οποία τηρεί αποστάσεις από τον δημοσιογράφο και αναφέρει:

«Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες περί δήθεν επίθεσης της ΕΡΤ στην Oλυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα εξής:

1. Ο υπάλληλος της ΕΡΤ που έκανε το σχόλιο δεν είναι Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όπως αναφέρεται στις αναρτήσεις, ούτε έχει κάποια θέση ευθύνης στην ΕΡΤ.

2. Η εν λόγω ανάρτηση έγινε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ως εκ τούτου δεν εκφράζει απόψεις της διοίκησης της ΕΡΤ.

Είναι αυτονόητο ότι η ΕΡΤ και οι εργαζόμενοί της τιμούν τους Έλληνες αθλητές και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την επιτυχή κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο».

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
"τωρα που ειναι καβαλα στο αλογο"Μεγαλε κερδισε χρυστο ολυμπιακο μεταλιο, αυτο δεν το παιρνεις τυχαια επειδη εχεις γνωστο - μακαρι να μπορουσε καποιος να πει το ιδιο και για εσενα... Απορω ποιος μεγαλος οργανισμος ΜΜΕ, περαν της ΕΡΤ, θα συνεχιζε να εχει τον συγκεκριμενο στο δυναμικο του μετα απο τετοια αλογιστη επιθεση.
Το ότι αυτά τα κυβερνητικά φερέφωνα έχουν φτάσει να επιτίθενται σε ολυμπιονίκες ομολογώ πως δεν το περίμενα.Έχουν βέβαια αλλεργία στην αριστεία αλλά τόσο πολύ;