Απεργία την Πρωτομαγιά

Οργή Πούτιν για την απαγόρευση της Παραολυμπιακής ομάδας της Ρωσίας: Κυνική και ανήθικη η απόφαση

Οργή Πούτιν για την απαγόρευση της Παραολυμπιακής ομάδας της Ρωσίας: Κυνική και ανήθικη η απόφαση Facebook Twitter
0

«Κυνική και ανήθικη» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, την απαγόρευση που επιβλήθηκε στην Παραολυμπιακή ομάδα της Ρωσίας να ανταγωνιστεί στο Ρίο.

Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η Μόσχα αναγνώρισε τα λάθη της και θα βελτιώσει το εθνικό σύστημα αντι-ντόπινγκ.

Απευθυνόμενος στους αθλητές της Ρωσίας, που αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Πούτιν είπε επίσης ότι οι διεθνείς οργανισμοί αντι-ντόπινγκ, υπόκεινται σε πολιτικές πιέσεις.

Η Ρωσία δεν δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε κατά της απαγόρευσης συμμετοχής της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο (7-18/9), όπως ανακοίνωσε χθες το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS).

Οι ρωσικές αρχές έχουν δηλώσει ότι η απόφαση της IPC είναι είναι πολιτικά υποκινούμενη και πως θα τιμωρήσει δεκάδες αθώους αθλητές.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ