Ξέχασαν να καλέσουν την Κορακάκη στο προεδρικό Μέγαρο - Τι λέει ο πατέρας της για το παρασκήνιο

Ξέχασαν να καλέσουν την Κορακάκη στο προεδρικό Μέγαρο - Τι λέει ο πατέρας της για το παρασκήνιο Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
6

Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες, τους αθλητές που χάρισαν στην Ελλάδα στιγμές υπερηφάνειας και χαράς στους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο θα δεχτεί την Πέμπτη το μεσημέρι (1 μ.μ.) στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ωστόσο, η Άννα Κορακάκη δεν θα παραστεί στην εκδήλωση προς τιμή της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής. 

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Καθημερινή ο πατέρας και προπονητής της, η Άννα Κορακάκη δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση. ''Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε" σημείωσε ο κ. Τάσος Κορακάκης.

 

Ξέχασαν να καλέσουν την Κορακάκη στο προεδρικό Μέγαρο - Τι λέει ο πατέρας της για το παρασκήνιο Facebook Twitter
Η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη με τον προπονητή και πατέρα της Τασο Κορακάκη ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΧΑΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Όπως λέει ο ίδιος, χθες αργά το απόγευμα πληροφορήθηκε από τα sites ότι επρόκειτο να λάβει χώρα η εκδήλωση στο προεδρικό, ωστόσο κανείς δεν τους είχε προσκαλέσει. Με δική του πρωτοβουλία επικοινώνησε με τους διοργανωτές της εκδήλωσης για να διασταυρώσει την πληροφορία η οποία επιβεβαιώθηκε. Αφού κατάλαβαν το σοβαρό ατόπημα που είχαν υποπέσει, οι διοργανωτές δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το "ξέχασαν" αφού η εκδήλωση προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή.

  

Η Αννα Κορακάκη βρίσκεται στο Παρίσι και δεν θα μπορέσει να μεταβεί τελευταία στιγμή στην Αθήνα για να παραστεί στην εκδήλωση όπως ενημέρωσε ο πατέρας της. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Καθημερινή έχει ήδη υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Προεδρικού και της πλευράς της αθλήτριας ώστε να γίνει δεκτή από τον ΠτΔ αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Για την οργάνωση της εκδήλωσης δεν ήταν υπεύθυνη η προεδρία αλλά οι εκπρόσωποι της αποστολής.

  

Νωρίτερα ο Τάσος Κορακάκης είχε δηλώσει στο gazzetta.gr: Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες. Νιώθω τεράστια απογοήτευση...»,

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Οι Ολυμπιονίκες και όλοι οι αθλητές των αποστολών, κανουν απίστευτες θυσίες και εν τέλει, στον τομέα τους, θαύματα.Τέτοια παραδείγματα είναι να κάνουν περήφανο κάθε άνθρωπο, για το πού μπορέι να φτάσει ο καθένας σε ό,τι βάλει στόχο - αν βάλει θέληση και δουλειά.That said, τόσοι άξιοι εκπρόσωποι και ολυμπιονίκες και ειδικά με την Κορακάκη έχει καταντήσει λίγο υπερβολικό το θέμα με τα λεγόμενα 15 λεπτά... τα τραβάνε να γίνουν 55'.Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν αχρηστίδηδες και αμελείς άνθρωποι - ειδικά σε δημόσια και οργανωτικά πόστα, δυστυχώς...Αλλά και αυτό το συνομωσιολογικό - δε μας θέλουνε, μας πολεμάνε κτλ καταντάει επίσης υπερβολικό. Και μη γελιόμαστε, οι περισσότεροι Έλληνες αθλητές είναι παραμελημένοι και 'ριγμένοι' οικονομικά, πρακτικά και από άποψη στήριξης από το (απόν) κράτος, και αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί θα έμεναν ξεκρέμαστοι - δεν είναι η Κορακάκη μοναδική περίπτωση σε αυτό.Από την άλλη, είναι και αυτονόητο μια τέτοια βραδιά να οργανωθεί σε μια ημερομηνία κοντινή στη λήξη των Ολυμπιακών και την επιστροφή της αποστολής - δε θα ήταν λογικό να γίνει ένα μήνα μετά, ούτε να κανονιστεί με βάση το πρόγραμμα ενός ατόμου.
Περιμένω να δω αν θα παραιτηθεί κάποιος ή είναι όλοι τους μοσχάρια.Στη χώρα της ανύπαρκτης προσωπικής ευθύνης βέβαια μάλλον το φυσιολογικό είναι να μην κουνηθεί φύλλο.
Φιλε μηπως εσυ κανεις λαθος; Που ειδες εσυ γραμμενο οτι ζητησε ταχα ο πατερας απο τον προεδρο να αλλαξει την μερα; Ειπε "είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν ωστε.." Εσυ διαβασες οτι ζητησε να αλλαξει η ημερομηνια με το ετσι θελω; Διαβασε επισης κ την νεοτερη αναρτηση στη λιφο με την απαντηση της ιδιας. Αν την ελεγαν εστω κ μια μερα πριν θα ερχοταν αλλα δεν την ειπε κανεις λεει. Πιστευεις οτι λεει ψεματα;Σεπτεμβριο την ειχαν πει θα γινει η εκδηλωση . Τωρα μετα τον ντορο βγαινει ο ΠτΔ που δεν ηταν υπευθυνος για τα προσκλητηρια εκτεθιμενος απο πραξεις καποιων
Κοίτα επειδή έχουμε και δεκάδες ολυμπιονίκες είναι λογικό να έχασαν κάπου το λογαριασμό... δεν είναι ότι τους μετράμε και στα δάκτυλα τους ενός χεριού (NOT!!!)Αχρηστία ή ενόχληση για τα παράπονα της;