Κινέζα κολυμβήτρια δεν είχε καταλάβει πως κέρδισε μετάλλιο και μένει έκπληκτη όταν της το λέει η δημοσιογράφος

Κινέζα κολυμβήτρια δεν είχε καταλάβει πως κέρδισε μετάλλιο και μένει έκπληκτη όταν της το λέει η δημοσιογράφος Facebook Twitter
1

Η κολυμβήτρια από την Κίνα Fu Yuanhui κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. ύπτιο γυναικών στους τελικούς του Ρίο την Δευτέρα, χωρίς όμως καν να καταλάβει το πώς αφού βγαίνοντας από την πισίνα, φαίνεται πως παρέλειψε να δει τον χρόνο που έκανε στον πίνακα της κατάταξης ή έστω να το ακούσει από τα μεγάφωνα.

Το αποτέλεσμα ήταν να πληροφορηθεί την κατάκτηση του μεταλλίου από μια δημοσιογράφο που της πήρε αμέσως μετά συνέντευξη και όπως ήταν φυσικό η έκπληξή της ήταν τεράστια.

"Αυτό που θέλω να μοιραστώ είναι πως παρόλο που δεν κέρδισα μετάλλιο..." ακούγεται να λέει η Yuanhui, πριν η δημοσιογράφος την διακόψει για της ανακοινώσει πως ήρθε τρίτη με την ίδια να ξεσπά σε ένα πλατύ χαμόγελο μετά την έκφραση σοκ στο πρόσωπό της. "Τότε, πιστεύω δεν τα πήγα καθόλου άσχημα" λέει στη συνέχεια η Κινέζα Ολυμπιονίκης. 

Για την ιστορία η Yuanhui μοιράστηκε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο με την Kylie Masse από τον Καναδά που επίσης κατέγραψε τον ίδιο χρόνο με εκείνη. 

Δείτε το βίντεο με το στιγμιότυπο: 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

1 σχόλια