Παραολυμπιονίκης από το Βέλγιο θέλει να κάνει ευθανασία μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Παραολυμπιονίκης από το Βέλγιο θέλει να κάνει ευθανασία μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο Facebook Twitter
4

Το ενδεχόμενο να κάνει ευθανασία μετά τους παραολυμπιακούς του Ρίο μελετά η παραολυμπιονίκης Marieke Vervoort από το Βέλγιο, η οποία είχε κερδίσει ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Λονδίνο.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της σε ραδιόφωνο της χώρας της η Vervoort, υποφέρει από πόνους που είναι δύσκολο να τους αντέξει και της είναι δύσκολο να προπονηθεί με την ένταση που θέλει.

 "Θα σταματήσω την καριέρα μου μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Μετά, θα δούμε τι θα φέρει η ζωή για μένα...  Άρχισα να σκέφτομαι την ευθανασία", δήλωσε η 37χρονη σπρίντερ στο ραδιόφωνο του RTL.

Η Vervoort που πάσχει από μια ανίατη εκφυλιστική ασθένεια, εξομολογήθηκε ότι πονάει κάθε μέρα και δεν κοιμάται τα βράδια.  Όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό, της είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον πόνο.

 

Η αθλήτρια από το Βέλγιο είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα σπριντ με αναπηρική καρέκλα και το ασημένιο στα 200 μέτρα κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από το rt.com

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2026

Αθλητισμός / Μουντιάλ 2026: Αλλαγή σχεδίων για το Ιράν - Μεταφέρει τη βάση του από τις ΗΠΑ στο Μεξικό

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια περίοδο αυξημένης αβεβαιότητας γύρω από τη συμμετοχή του Ιράν στη διοργάνωση, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή και των ανησυχιών για την ασφάλεια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια