Στην κορυφή του κόσμου η Στεφανίδη με άλμα στα 4,86 μέτρα

Στην κορυφή του κόσμου η Στεφανίδη με άλμα στα 4,86 μέτρα Facebook Twitter
5

Η Κατερίνα Στεφανίδη σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ ανοικτού στίβου με 4.86μ κατά την διάρκεια του «Γκαλά Γυναικών Φιλοθέης», ενώ παράλληλα πέτυχε και την κορυφαία φέτος επίδοση στον κόσμο.

Την προηγούμενη κορυφαία επίδοση στον ανοικτό κατείχε η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.83μ από τις 4 Ιουλίου 2015 στο Σεν Ντενί (Παρίσι).

Η αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης έγινε η 5η καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών με τα 4.86μ, ενώ δοκίμασε να περάσει και τα 5.00μ χωρίς επιτυχία.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το διδυμο αυτο,Κυριακοπουλου-Στεφανιδου,ειναι ενα απο τα καλυτερα που χεουν υπαρξει οχι απλα στον ελληνικο,αλλα στον ευρωπαικο αθλητισμο γενικοτερα.Τους αξιζει καθε επιτυχια.Διοτι οσα πετυχαινουν τα πετυχαινουν με την ελληνικη πολιτεια ειτε απουσα ειτε "συμβολικως παρουσα".Εκτος απο τις απονομες μεταλλιων,βεβαια.Εκτος απο τις στιγμες που η ελληνικη σημαια ανεβαινει στον ιστο διπλα στα κοριτσια μας.Εκτος απο υποδοχες και φωτογραφησεις μαζι τους.....Ως ειθισται,αλλωστε.Οι ευχες μας για καθε επιτυχια τις συνοδευουν.
Χίλια μπράβο στην κοπέλα!Παρά την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε,τουλάχιστον υπάρχουν άτομα που μας κάνουν περήφανους και μας θυμίζουν το άλλο πρόσωπο της χώρας μας!
Το Υπουργείο Αθλητισμού ή και το Μέγαρο Μαξίμου (όχι επειδή κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ - διαχρονικά μιλάμε) εννοείται πως δεν θα πάρει τίποτα χαμπάρι. Καμία βράβευση, καμία έστω ανακοίνωση συγχαρητηρίων, καμία κρατική ενίσχυση, τίποτα.Μπράβο σου πάντως κοπελιά, είμαστε περήφανοι για σένα!