Σκοτώθηκε ο Ισπανός αναβάτης του Moto2, Λουίς Σάλομ (βίντεο)

Σκοτώθηκε ο Ισπανός αναβάτης του Moto2, Λουίς Σάλομ (βίντεο) Facebook Twitter
1

Ο Ισπανός μοτοσικλετιστής, Λουίς Σάλομ (Luis Salom) σκοτώθηκε σε δυστύχημα κατά την διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών της κατηγορίας Moto2, στο Grand Prix της Καταλονίας, όπως ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή οι διοργανωτές του MotoGP.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών γύρων ο Ισπανός αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε μία στροφή, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με δύναμη στις προστατευτικές μπαριέρες της πίστας.

Ο Σάλομ διακομίσθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης , όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Μετά από ατύχημα κατά την διάρκεια του δεύτερου μέρους των ελεύθερων δοκιμαστικών Moto2 στην πίστα της Βαρκελώνης, με μεγάλη λύπη πρέπει να αναφέρουμε τον θάνατο του Λουίς Σάλομ. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες από το ιατρικό τιμ, πέθανε στις 16:55 τοπική ώρα (σ.σ. 17:55 ώρα Ελλάδας)», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι υπεύθυνοι του MotoGP για τον 24χρονο.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Αθλητισμός / Οι αναρτήσεις για τους Μπακς εξαφανίστηκαν από τα social του Γιάννη - Φουντώνουν τα ερωτήματα για το μέλλον του

Η κίνηση αυτή ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία το Μιλγουόκι βρίσκεται σε εμφανή αγωνιστική κρίση, έχοντας χάσει οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια
LIFO NEWSROOM
Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Αθλητισμός / Συγκινητική στιγμή στην Αρχαία Ολυμπία: Λύγισε η πρόεδρος της ΔΟΕ στην αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Η Κόβεντρι παρέμεινε φανερά συγκινημένη μέχρι το τέλος, υπογραμμίζοντας ότι η Αρχαία Ολυμπία αποτελεί «το σημείο όπου ξεκινά κάθε φορά το ταξίδι της ειρήνης και της ενότητας»
LIFO NEWSROOM
Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια