Δολοφονήθηκε επιχειρηματίας στον Άλιμο

Δολοφονήθηκε επιχειρηματίας στον Άλιμο Facebook Twitter
0


Ενέδρα θανάτου έστησαν σε επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, άγνωστοι δράστες χθες τη νύχτα. Περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Κεφαλληνίας, οι δράστες πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ το θύμα όταν έμπαινε στο όχημα του. Δίπλα στον νεκρό επιχειρηματία οι αστυνομικοί έχουν βρει 14 κάλυκες.


Η αστυνομία κλήθηκε και έφτασε στο σημείο ενώ άμεσα ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για φωτιά σε όχημα στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όχημα είχε ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που αναζητούσαν για την υπόθεση της εκτέλεσης.  


Μετά από την κατάσβεση της φωτιάς και έλεγχο, στο όχημα βρέθηκαν γεμιστήρες και όπλα και ερευνάται αν κάποια από αυτά ήταν τα Καλάσνικοφ της δολοφονικής επίθεσης. Όλα τα ευρήματα στο όχημα έχουν σταλεί για βαλλιστική εξέταση και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM