Σοβαρά επεισόδια στο Δαφνί - Χημικά και ξύλο (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια στο Δαφνί - Χημικά και ξύλο (βίντεο) Facebook Twitter
ΑΠΕ / ΜΠΕ
1

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η εθνική Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, στο Δαφνί, όπου υπάρχει ένταση μεταξύ αστυνομικών και αγροτών που κατευθύνονται στην Αθήνα. Αυτή την ώρα διεξάγεται πετροπόλεμος από την πλευρά των αγροτών προς την πλευρά των ΜΑΤ που προσπαθούν με χημικά και κρότου-λάμψης να τους απωθήσουν.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες θέλουν να περάσουν με αγροτικά αυτοκίνητα προκειμένου να κατευθυνθούν στο κέντρο της  πρωτεύουσας, κάτι που δεν επιτρέπει η αστυνομία.

Οι αρχές έχουν στήσει μπλόκα, σε διάφορα σημεία,  γύρω και μέσα στην πρωτεύουσα για να εμποδίσουν την είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
1 ερώτηση μόνο: αυτά τα ΜΑΤ που τους αντιμετώπισαν είναι τα "ΝΕΟΜΑΤ" του Σύριζα, που έχουν πια αφοπλιστεί και "σκοτώνουν" με την αριστερή τους αγάπη; Ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο έλεγαν οι Συριζαίοι προεκλογικά αλλά μόλις πήραν την εξουσία κατάλαβαν ότι πλέον είναι αυτοί που χρειάζονται προστασία ... Αυτή πάντως είναι μόνον η αρχή!