Σεραφείμ: Ο Σόρος και η Αμερική προώθησαν το σύμφωνο

Σεραφείμ: Ο Σόρος και η Αμερική προώθησαν το σύμφωνο Facebook Twitter
13

«Θέλουν να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση», είπε αναφερόμενος στο σύμφωνο συμβίωσης που ψηφίστηκε χθες, ο Μητροπολίτης Πειραιώς ο οποίος εμφανίστηκε στο ΜΕΓΚΑ.

Ο Σεραφείμ χαρακτήρισε «ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως» το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας πάντως ότι «η Εκκλησία δεν έχει λόγο στα πολιτικά αλλά έχει στα ηθικά, δεν εκφράζει ομοφοβικό λόγο αλλά πνευματικό.»

Όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός του μίλησε για φαινόμενα ομοφυλοφιλίας στους κόλπους της εκκλησίας ο Μητροπολίτης Σεραφείμ ανέφερε ότι «όποιος γνωρίζει περιστατικά με ομοφυλοφιλία από εκπροσώπους της Εκκλησίας πρέπει να τα καταγγείλει, αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα και συκοφάντης.»

Εκτίμησε δε ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.

 «Αντιδρούμε για την εκτροπή του ανθρώπου, διότι εγώ γεννήθηκα άνδρας δεν μπορώ να γίνω γυναίκα», τόνισε ο Μητροπολίτης.

Ελλάδα
13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Όταν έγινε η αναφορά για τα περιστατικά στους κόλπους της Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος, ως άλλος Αραβαντινός, απάντησε με το θρυλικό ''όποιος έχει στοιχεία να πάει στον Εισαγγελέα''. Καλό είναι βέβαια να μας προσκομίσει και εκείνος κάποια στοιχεία για όσα ισχυρίζεται για την εμπλοκή του Σόρος, των Η.Π.Α. και των Εωσφορικών σκοτεινών δυνάμεων στην προώθηση του συμφώνου. Περιμένουμε...
Και ΕβραιοΣιωνίστριες και αδερφές Μασόνες και Κομμουνίστριες άθεες και Αλβανές είμαστε και μας πλερώνει ο Σόρος σε Ισραηλινά shekels να του πείτε, άμα δεν του αρέσει ας έρθει να βάλει φωτιά και να μας κάψει, αν τα καταφέρει χαλάλι του. Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί πως είμαστε πολλές είμαστε παντού είμαστε Ανώμαλες! Γιαυτό απαιτούμε σεβασμό!
ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση Πηγή: www.lifo.grΟι γκέι που ξέρουμε εμείς πού υπάρχουν; Στη φαντασία μας; Βοήθεια! Έχω φανταστικούς γκέι φίλους!το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης Πηγή: www.lifo.grΜα όλα να τα καταλαβαίνεις; Μα τίποτα να μη σου ξεφεύγει; Και ξέρεις, ε; Το προώθησαν πρώτα σε όοοολη την υπόλοιπη ΕΕ, μόνο και μόνο για να πείσουν εμάς! Δόξα τω Θεώ που υπάρχει ο Βλαντιμίρ να εμποδίσει την συμμετοχή και του μεγάλου ορθόδοξου κράτους στη κατρακύλα των ηθών!δεν μπορώ να γίνω γυναίκα Πηγή: www.lifo.grΔεν υπάρχει δε μπορώ, υπάρχει δε θέλω. Αλλά, εν προκειμένω, δεν σε θέλουμε κι εμείς!
Βαρεθηκαμε να ακουμε τα ιδια και τα ιδια και να προβαλλετε αυτους που αντιτιθενται στο συμφωνο. Ωραια τα "κλικ" αλλα τους κανετε συνεχως διαφημιση. Υπαρχει και μειοψηφια ιερεων που το στηριξε το συμφωνο συμβιωσης αλλα δεν ειδα καμια τετοια αναρτηση...
"Διότι εγώ γεννήθηκα άνδρας,δε μπορώ να γίνω γυναίκα".Ποιός μίλησε για αλλαγή φύλου βρε ανίδεε;Δεν καταλαβαίνουν εν τέλει όλα τα παπαδαριά πως με αυτές τις επονείδιστες και κατάπτυστες δηλώσεις τους φουντώνουν την αντιπάθεια του κόσμου προς το μέρος τους;