Για πρώτη φορά Gay Parade στην Αλβανία

Για πρώτη φορά Gay Parade στην Αλβανία Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί gay parade, στην γειτονική Αλβανία, όπως ανακοίνωσε η αποκαλούμενη «Ροζ Πρεσβεία» στα Τίρανα. Για την Παρέλαση που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαΐου εκπρόσωποι της οργάνωσης ομοφυλόφιλων τις Αλβανίας συναντήθηκαν με τον Συνήγορο του Πολίτη και δήλωσαν ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά μερίδας της κοινωνίας απέναντι τους και πως οι κρατικοί φορείς πρέπει να συμβάλλουν στις προσπάθειες των ομοφυλόφιλων να γίνουν δεκτοί και να ενταχθούν στην κοινωνία.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, τις επόμενες ημέρες θα παραδώσουν τη σημαία τους στον πρόεδρο της χώρας Σαλί Μπερίσα και θα του ζητήσουν να αναλάβει η κυβέρνηση με πρωτοβουλίες της να εξασφαλίσει τα δικαιώματα των gay στην Αλβανία. Προσπάθειες για ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλα Βαλκανικά κράτη, όπως στη Σερβία κατέληξαν σε βίαια επεισόδια.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

Ελλάδα / Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών στο αεροδρόμιο - Ζητούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανέβει στη Θράκη

«Η φτώχεια μάς χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης
LIFO NEWSROOM
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ελλάδα / ΣτΕ: Αντισυνταγματκές οι διατάξεις για την εξίσωση αποφοίτων καλλιτεχνικών σχολών με αποφοίτους Λυκείου

Ο νομοθέτης, με τη νέα απόφαση του ΣτΕ, θα πρέπει να διακρίνει τους αποφοίτους των Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης από τους αποφοίτους σχολών δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM