Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Τόλης Βοσκόπουλος

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο Τόλης Βοσκόπουλος Facebook Twitter
1

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Τόλης Βοσκόπουλος, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό Secret, εκδικάστηκαν δύο αγωγές εις βάρος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής καλείται μετά από αγωγή της διαχειρίστριας, να καταβάλει κοινόχρηστα ύψους 9 χιλιάδων ευρώ τα οποία χρωστά επί καιρό για τρία διαμερίσματα των οποίων είναι ιδιοκτήτης.  Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα είναι όμως, κλειστά και δεν μένει κανένας.

Η συνήγορος του τραγουδιστή υποστήριξε ότι ο πελάτης της αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υποστήριξε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει χρήματα αλλά δεν πληρώνει.  

Yπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ερμηνευτής είχε και στο παρελθόν προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, λόγω εφορίας και μεγάλων χρεών.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Πολιτισμός / Από αύριο στο Πράδο της Μαδρίτης ο χαμένος πίνακας του Καραβάτζιο που παραλίγο να πουληθεί για 1.500 ευρώ

Ο εν λόγω πίνακας. ζωγραφισμένος γύρω στα 1607-1610, προσφέρει μια συμπληρωματική εικόνα του ύστερου έργου του Καραβάτζιο και συμπυκνώνει τα καλύτερα στοιχεία από το στιλ του στα τελευταία του χρόνια
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια