Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη δολοφονία αυτής της γυναίκας

Η αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη δολοφονία αυτής της γυναίκας Facebook Twitter
1

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία γυναίκας που είχε βρεθεί δολοφονημένη σε άλσος στο Αιγάλεω τον Ιούλιο του 2012 και αναζητά πληροφορίες για αυτή.

Πρόκειται για την (επ) HAWERI (ον) LAYLA του GORMES που γεννήθηκε το 1985 στο Ιράκ, που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη πρωινές ώρες της 1-7-2012, μέσα στο άλσος Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα οι συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος ώστε να καταστεί δυνατή η διαλεύκανση του εγκλήματος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το θύμα, τον υπαίτιο και τις λοιπές τοπικές-χρονικές-ιστορικές περιστάσεις τέλεσης της πράξης της ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476228, 210-6476229, 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM