Σημειωματάριο με σχέδια απαγωγών βρήκε η Αντιτρομοκρατική στη Μαραθώνος

Σημειωματάριο με σχέδια απαγωγών βρήκε η Αντιτρομοκρατική στη Μαραθώνος Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Σημειωματάριο στο οποίο αναγραφόταν μελλοντικοί συγκεκριμένοι στόχοι απαγωγών ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική υπηρεσίας τη γιάφκα στη λεωφόρο Μαραθώνος. Όπως έγινε γνωστό εκτός από τα ονόματα των μελλοντικών στόχων υπήρχαν και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική εντόπισε στη γιάφκα βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά ενώ στο γκαράζ υπήρχαν και εννέα οχήματα. Τα όπλα που βρέθηκαν ανακοινώθηκε μετά την βαλλιστική εξέταση ότι είναι ¨καθαρά» δεν έχουν χρησιμοποιηθεί δηλαδή σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η γιάφκα είχε νοικιαστεί με πλαστά στοιχεία πριν από έναν περίπου χρόνο και ανήκε στην λεγόμενη «συμμορία του Διστόμου» στην οποία συμμετείχε και ο προσφάτως συλληφθείς στον Βόλο, Γιώργος Πετρακάκος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM