Τρία καλάσνικοφ βρέθηκαν θαμμένα στην αγροικία-κρησφύγετο του Πετρακάκου

Τρία καλάσνικοφ βρέθηκαν θαμμένα στην αγροικία-κρησφύγετο του Πετρακάκου Facebook Twitter
0

Τρία πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ, βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στη διάρκεια της έρευνας που συνεχίζεται στην αγροικία-κρησφύγετο του Γ.Πετρακάκου και των συνεργών του, στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα όπλα που μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας, ήταν θαμμένα στην αυλή της αγροικίας, την οποία η ΕΛΑΣ θεωρεί ορμητήριο της ομάδας.

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη και οι τρείς συγκατηγορούμενοι του-ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγός του- οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή αντιμετωπίζοντας κατά περίσταση κατηγορίες  σε βαθμό κακουργήματος για τρομοκρατικές πράξεις και διακεκριμένη οπλοκατοχή .

Ο ίδιος ο Πετρακάκος ανέφερε στην αστυνομία μετά τη σύλληψη του, ότι αγόρασε γης το Πήλιο, γιατί ήθελε να αποτραβηχτεί από την «ενεργό δράση» και να ασχοληθεί με τις καλλιέργειες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM