Για πλημμέλημα οι κατηγορούμενοι για τη φωτιά στον Υμηττό

Για πλημμέλημα οι κατηγορούμενοι για τη φωτιά στον Υμηττό Facebook Twitter
3

Κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος απήγγειλε ο Εισαγγελεας σε βάρος των δύο αντρών, που συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι για την πυρκαγιά στον Υμηττό.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος συνελήφθησαν μετά από μαρτυρίες χθες το βράδυ, φέρεται να προκάλεσαν τη φωτιά την ώρα που «κάπνιζαν» τα μελίσσια τους στο βουνό και ενώ έπνεαν άνεμοι 7 και 8 Μποφόρ.

Σε βάρος των δύο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό δάσους από συγκλίνουσα αμέλεια και εμπρησμό από τον οποίο υπήρξε κίνδυνος σε ανθρώπους και πράγματα από συγκλίνουσα αμέλεια.

Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αφού όλοι λένε ότι υπήρχαν τουλάχιστον 4 εστίες, πρόκειται ξεκάθαρα για υπόθεση εμπρησμού και κατά τη γνώμη μου ίσως δεν εμπλέκονται καν αυτά τα άτομα. Αλλά βρήκαν τα εξιλαστήρια θύματά τους.