Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα

Νέα συγκέντρωση του «Μένουμε Ευρώπη» σήμερα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
9

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη». «Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή. Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν», αναφέρουν στην ανακοίνωση..

Αναφέρουν ακόμη: «Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί». «Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά. Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε. Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία».


Αύριο Παρασκευή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:30, θα πραγματοποιήσουν οι υποστηρικτές του «Όχι» με  βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία». Όπως αναφέρουν μέσω Facebook «καλούμε τους πολιτικούς του "ΝΑΙ" να σεβαστούν την απόφασή μας και να την στηρίξουν, είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα». 

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM