Την αυτοκτονία Δραβίλα επιβεβαίωσε η νεκροτομή

Την αυτοκτονία Δραβίλα επιβεβαίωσε η νεκροτομή Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΑΡΤΖΗ
0

«Τα στοιχεία της νεκροτομής είναι συμβατά με την αυτοκτονία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, που εδρεύει στην Λάρισα, Ρουμπίνι Λεονταρή, η οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγο την νεκροτομή του Σπύρου Δραβίλα.

Ο Δραβίλας αυτοκτόνησε το απόγευμα της Παρασκευής σε εξοχική κατοικία στην Νέα Αγχίαλο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν δύο άτομα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο καταζητούμενος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από καλάσνικοφ στο πρόσωπο, πεσμένος μπρούμυτα σε εσωτερικά σκαλάκια στο σαλόνι του σπιτιού. Κοντά του βρέθηκαν κάλυκες και το όπλο που κρατούσε με το δεξί του χέρι ήταν καλυμμένο από το σώμα του, ενώ στο αριστερό κρατούσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Η Ρ. Λεονταρή επισήμανε ότι η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα στοιχεία της αυτοψίας. Ανέφερε ότι «έχουμε βολή μέσα στο στόμα με κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις του σπλαχνικού και εγκεφαλικού κρανίου. Ουδεμία, άλλη κάκωση δεν έφερε στο σώμα, ενδεικτική πάλης».

Στο μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή ξεκίνησαν οι απολογίες των δύο συλληφθέντων στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, οι οποίοι φέρεται να είναι «οι ληστές του Διστόμου». Σε βάρος τους έχουν απαγγελθεί κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένη κλοπή και ληστεία, ενώ τους αποδίδονται και πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για αρπαγή και σύσταση συμμορίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, κατά τη μεταγωγή των δύο στο γραφείο του ανακριτή στην Ευελπίδων, δημιουργήθηκε ένταση, όταν οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν φραστικά στους δημοσιογράφους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM