ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

18χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί τον απέκλεισαν από online παιχνίδι

18χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί τον απέκλεισαν από online παιχνίδι Facebook Twitter
1

Ενδεχόμενη απόπειρα αυτοκτονίας 18χρονου απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφότου ενημερώθηκε μέσω της online διαδικασίας «Cyber Alert», από διαχειριστή ιστοσελίδας διαδικτυακών παιχνιδιών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο διαχειριστής ανέφερε ότι χρήστης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, φερόμενος ως εθισμένος παίκτης, εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει προκειμένου να πετύχει την άρση του αποκλεισμού του από το διαδικτυακό παιχνίδι. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, η εκδήλωση πρόθεσης αυτοκτονίας διατυπώθηκε στο πλαίσιο επικοινωνίας (chat) του χρήστη με τους διαχειριστές της ιστοσελίδας διαδικτυακών παιχνιδιών.

Στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε η διαδικτυακή σύνδεση, μέσω της οποίας απεστάλησαν τα επίμαχα μηνύματα. Αμέσως, ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα ο 18χρονος μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών και συγγενών του σε νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, όμως, δεν συνέτρεχαν λόγοι νοσηλείας του.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ