27χρονος νεκρός από τη φωτιά στα διυλιστήρια στις 8 Μαΐου

27χρονος νεκρός από τη φωτιά στα διυλιστήρια στις 8 Μαΐου Facebook Twitter
Φωτο: Nikos Libertas/SOOC
0

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ένας ακόμη εργαζόμενος στα Διυλιστήρια Ασπροπύργου που είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στις 8 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων.

Πρόκειται για τον 27χρονο Αντώνη Αβράμπο ο οποίος είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε η φωτιά στη δεξαμενή των διυλιστηρίων.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο γ.γ. Ενέργειας Απόστολος Αλεξόπουλος εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Είναι ο τρίτος νεκρός από το δυστύχημα στα διυλιστήρια καθώς πριν από λίγες ημέρες δεν άντεξαν στα τραύματα τους ο Ρομαντάν Ντελιλάι, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία και ο Μπάμπης Δευτεραίος.

Συνολικά 6 άνθρωποι είχαν τραυματιστεί στο δυστύχημα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM