Καταθέτει σήμερα στην εισαγγελέα Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη

Καταθέτει σήμερα στην εισαγγελέα Διαφθοράς η Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
0

Καταθέτει σήμερα στην εισαγγελέα Διαφθοράς  για τις μίζες στα εξοπλιστικά η Βίκυ Σταμάτη σε μία κατάθεση η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς άνθρωποι που περιβάλλοντός της αναφέρουν ότι ενδέχεται να προβεί σε αποκαλύψεις ανατρέποντας  τώρα υπερασπιστική γραμμή της άρνησης που έχει υιοθετήσει τόσο η ίδια όσο και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Η κλήση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου από την εισαγγελέα διαφθοράς ήρθε έπειτα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, κατόπιν της κατάθεση της Σταμάτη στον . Στην κ. Ράικου διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η εισαγγελέα Εφετών Γρηγόρη Πεπόνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον εισαγγελέα Πεπόνη η Βίκυ Σταμάτη είχε αναφερθεί σε εκμυστηρεύσεις του συζύγου της αλλά και σε πολιτικό πρόσωπο. Τώρα καλείται να μιλήσει για  πρόσωπα και πράγματα και να απαντήσει με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών τις οποίες η εισαγγελική λειτουργός γνωρίζει πολύ καλά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM