Θεσσαλία: Ρεκόρ κρίσεων πανικού υποψηφίων στις πανελλαδικές

Θεσσαλία: Ρεκόρ κρίσεων πανικού υποψηφίων στις πανελλαδικές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
3

Δώδεκα κλήσεις δέχθηκε σήμερα το ΕΚΑΒ από τη Θεσσαλία για υποψηφίους στις πανελλαδικές εξετάσεις με κρίσεις πανικού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία. Ως πρωτοφανές χαρακτηρίζουν από το ΕΚΑΒ το σημερινό «φαινόμενο» των 12 κλήσεων, παρότι στο σύνολο των χιλιάδων παιδιών που δίνουν εξετάσεις στην Θεσσαλία ο αριθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί υψηλός.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, τις προηγούμενες χρόνιες κατά τις αντίστοιχες περιόδους σημειώνονταν μία - δυο κλήσεις σε κάποιες ημέρες εξετάσεων, ενώ ο ανώτερος αριθμός κλήσεων που έχει σημειωθεί είναι περίπου έξι ημερησίως.

Οι σημερινές κλήσεις έγιναν από την Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τον Παλαμά και την Καλαμπάκα. «Μόλις ακούμε "σχολείο" καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για υποψήφιο και σπεύδουν τα ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά», λένε οι υπεύθυνοι του τηλεφωνικού Κέντρου του ΕΚΑΒ.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για κρίσεις πανικού και η συμπτωματολογία που εκδηλώνεται ανησυχεί τους καθηγητές οι οποίοι σπεύδουν να καλέσουν σε βοήθεια, ενώ σημειώθηκαν και ορισμένα λιποθυμικά επεισόδια.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Αχ βρε παιδάκια...πλησιάζει ο καιρός που θα αντιληφθείτε πως η κρίση πανικού θα σας πιάσει αφού τελειώσουν οι Πανελλαδικές και θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή! καλά κουράγια!