Φοιτητές πήγαν με ταξί να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Τσίπρα

Φοιτητές πήγαν με ταξί να διαμαρτυρηθούν έξω από το σπίτι του Τσίπρα Facebook Twitter
SOOC
2

Φοιτητές και γονείς διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού φτάνοντας εκεί με ταξί ανά ομάδες, για να μην δώσουν στόχο και τους μπλοκάρουν.

Οι φοιτητές μαζί με γονείς έφτασαν κοντά στο διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα στην Άνω Κυψέλη και παρέμειναν εκεί για 20 λεπτά, αφού πρώτα οι αστυνομικοί που φρουρούν τον Πρωθυπουργό τούς επέτρεψαν να προσεγγίσουν την πολυκατοικία όπου διαμένει.

Στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να σημειωθούν επεισόδια ή να δημιουργηθεί ένταση.

Πρόκειται για μέλη της Επιτροπής Πρωτοετών Φοιτητών Αρχιτεκτονικής και της Επιτροπής Αγώνα Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, που ζητούν να γίνουν οι μετεγγραφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και να μην εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, που τις μπλόκαρε, θεωρώντας τες αντισυνταγματικές.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Fun fact για το σπίτι του Τσίπρα (actually not so fun). Αφού πολυδιαφημίστηκε (και από τον ίδιο) η κατάργηση της φύλαξης του σπιτιού του από την αστυνομία με ανακοινώσεις από το κόμμα, συνεντεύξεις κτλ ακριβώς την επόμενη ημέρα εμφανίσθηκε διμοιρία των ΜΑΤ σε έναν κάθετο της Αγ. Γλυκερίας (ο κεντρικός δρόμος της Κυψέλης και παράλληλος στο σπίτι) δύο τετράγωνα από το σπίτι. Από τότε μετακινείτε ανά τακτά διαστήματα σε διαφορετικές γωνίες γύρω από το σπίτι για να μην δίνει στόχο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν διαφωνώ με το να φυλάσσεται ο πρωθυπουργός της χώρας. Το θεωρώ αυτονόητο. Αλλά δεν γίνεται να μου λες ότι καταργώ την φρουρά (που την κατάργησε όντως) και να την αντικαθιστάς με μία διμοιρία που κάνει βόλτες...