Η Χ.Α. κατακεραυνώνει την κάνναβη, αλλά μέλη της εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών

Η Χ.Α. κατακεραυνώνει την κάνναβη, αλλά μέλη της εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Παρότι η Χρυσή Αυγή κατακεραυνώνει από τη Βουλή τους χρήστες κάνναβης με αφορμή το Athens Cannabis Protestival, όπως σημειώνει το Εθνος της Κυριακής, στελέχη της οργάνωσης εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Πρόκειται, σύμφωνα με την εφημερίδα, για τον βουλευτή Νικο Μίχο που κατηγορείται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών και τον υπαρχηγό της Νίκαιας Γιώργο - Χρήστο Τσακανίκα που μνημονεύεται σε δικογραφία υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, ο νούμερο 2 του Πυρήνα Νίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας ναρκεμπόρων που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Το Έθνος αναφέρει ότι ο Τσακανίκας έχει καταγραφεί στους διαλόγους που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών καθαρής κοκαΐνης στη χώρα μας, καθώς είχε αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια σε διάστημα 2 μηνών.

Ο Τσακανίκας αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα "δεξιωνόταν" και στο σπίτι του.

Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες όπου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απεικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του "Πυρήνα Νίκαιας" να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον έναν εξ αυτών να κραδαίνει απειλητικά μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Η Χ.Α. κατακεραυνώνει την κάνναβη, αλλά μέλη της εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών Facebook Twitter



2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια