Στην Αθήνα έρχονται οι γονείς του “μικρού Μπεν”

Στην Αθήνα έρχονται οι γονείς του “μικρού Μπεν” Facebook Twitter
0

 

 

Στην Αθήνα έρχονται οι γονείς του “μικρού Μπεν” Facebook Twitter

Tην Αθήνα θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ που χάθηκε σε ηλικία 21 μηνών κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κω το 1991.



Από την ημέρα που χάθηκε ο Μπεν δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παρά τις προσπάθειες τόσο των βρετανικών και των ελληνικών αρχών, όσο και της οικογένειας του.


Στην Αθήνα έρχονται οι γονείς του “μικρού Μπεν” Facebook Twitter

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσάιρ εξασφάλισε τον Ιανουάριο του 2015 χρηματοδότηση προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του και έτσι βρετανοί αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θα έρθουν στη χώρα μας μαζί με τη μητέρα, τη γιαγιά και την αδελφή του προκειμένου να κάνουν έκκληση στους Έλληνες για πληροφορίες.



Μάλιστα το Σάββατο 16 Μαίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο ενώ την Παρασκευή θα εμφανιστούν στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.


Ο Μπεν εξαφανίστηκε το απόγευμα της 24ης Ιουλίου 1991, λίγα λεπτά αφότου η νεαρή τότε μητέρα του τον άφησε στους γονείς της προκειμένου να πάει για δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Η Εντι και η Κριστίν Νίντχαμ πήραν το παιδί μαζί τους σε μια φάρμα προκειμένου να παίξει σε προστατευμένη περιοχή όσο θα έτρωγαν με τον φίλο τους Μιχάλη Κυπραίο. Ξαφνικά διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν υπήρχε πουθενά και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία.

 



Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM