Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για τη μητέρα της Άννυ

Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για τη μητέρα της Άννυ Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Σήμερα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια η μητέρα της 4χρονης Άννυ στην ανακρίτρια η οποία θα αποφασίσει και για το αν θα προφυλακιστεί η 25χρονη ή θα αφεθεί ελεύθερη.


Η μητέρα  κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος, και θα προσπαθήσει να πείσει τη δικαιοσύνη ότι δεν ήξερε για την τραγική τύχη του παιδιού.  

Η ίδια υποστηρίζει ότι απουσίαζε στη Γερμανία τις μοιραίες ημέρες και πως δεν είχε αφήσει τη μικρή στον σύντροφο της αλλά στη μητέρα του. Ισχυρίζεται επίσης ότι ότι ο Σάββας πήρε τη μικρή από το σπίτι της μητέρα του στο Ρέντη λίγες ημέρες πριν το Πάσχα λέγοντας της ότι «επιστρέφει η Δήμητρα».



«Ρωτούσα συνεχώς το Σάββα τι έγινε με το παιδί κι αυτός μου έλεγε διαφορετικές ημερομηνίες. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως ο Σάββας το χτύπησε το παιδί κι αυτό έχει φύγει επειδή φοβήθηκε. Τις τελευταίες όμως μέρες έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το παιδί μπορεί να χτύπησε μέσα στο σπίτι κατά λάθος και να πέθανε και ο Σάββας επειδή φοβάται να έχει κρύψει την Άννυ», αναφέρει χαρακτηριστικά στην τελευταία κατάθεση της στους αστυνομικούς.

Σε μια από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία ο παιδοκτόνος λέει στη μητέρα της Άννυ: «Αυτή τη στιγμή παρακολουθούν οι αστυνομικοί το τηλέφωνό μου βλαμμένη. Ποιος σου είπε ότι ο Νίκι κοιμόταν στο σπίτι μου;».

«Βρε, εσύ τι μου είπες; Εσύ είπες ότι το παιδί εξαφανίστηκε. Εσύ μου πήρες το παιδί και το πούλησες. Ορκίζομαι, εσύ μου πούλησες το παιδί, το πιστεύω. Όταν έχασες το παιδί, μου έλεγες ψέματα», απαντά εκείνη.

«Αφού στις 13 το χάσαμε το παιδί βρε μαϊμού», λέει ο 27χρονος για να ακούσει την μητέρα να του λέει: «Τι 13; Αφού στις 17 μου είπες ότι το έχασες».

«Όταν ηρέμησες στο είπα, ότι το Πάσχα το χάσαμε», ανταπάντησε για να του πει σε εκείνο το σημείο η μητέρα της Άννυ ότι φεύγει.«Όχι δεν θα φύγεις, δεν θα πας πουθενά», της είπε αλλά εκείνη επέμεινε: «Φεύγω. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σου. Εσύ κάτι έκανες στο παιδί».

Στην Ευελπίδων θα βρεθούν σήμερα και οι παππούδες της 4χρονης Άννυ οι οποίοι ήρθαν από την Βουλγαρία για να καταθέσουν στην 10η τακτική ανακρίτρια. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι μεγάλωναν το κοριτσάκι μέχρι πριν από τρεις μήνες όταν η 25χρονη την πήρε από τη Βουλγαρία και την έφερε στην Ελλάδα.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ελλάδα / Στο πειθαρχικό οι τρεις δικαστές στη Ζάκυνθο που άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο δολοφόνο για βιασμό ανήλικης

Ο Άρειος Πάγος διέταξε έλεγχο - Το 2020 ο 37χρονος είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση για βιασμό 14χρονης αλλά αφέθηκε ελεύθερος με την υποχρέωση εμφάνισης στο τοπικό ΑΤ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το παιδι ηταν σε λαθος χερια. Αν γινοταν ενα τηλεφωνο απο απ' οσους γνωριζαν,στο "Χαμογελο του παιδιου" θα ζουσε τωρα. Οτι και να λεμε ,ειναι αργα. Τουλαχιστον ας ανοιξουμε επιτελους τα στοματα για οτι κακο πεφτει στην αντιληψη μας. Αν δεν εμπιστευεται καποιος την αστυνομια ας απευθυνθει σε ομαδες προστασιας ανηλικων. Υπαρχουν και τα καρτοτηλεφωνα για καποιον που δεν θελει να μπλεξει...ελεος!