Απεργία την Πρωτομαγιά

ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της Άννυ - Αδύνατο να βρεθεί το πτώμα

ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της Άννυ - Αδύνατο να βρεθεί το πτώμα Facebook Twitter
0

Σε επίσημες ανακοινώσεις για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα προχώρησε σήμερα η αστυνομία, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι το πτώμα του μικρού παιδιού «εξαφανίστηκε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο» γεγονός που καθιστά αδύνατη την ανεύρεσή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης είναι ο 27χρονος πατέρας της, ενώ η δολοφονία και η εξαφάνιση του πτώματος εκτιμάται ότι διαπράχθηκε μεταξύ 8 και 9 Απριλίου, στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Από την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η μητέρα της Άννυ είχε ταξιδέψει στη Γερμανία πριν από το Πάσχα και είχε αφήσει το παιδί στον πατέρα, ενώ δεν υπάρχει ενδείξεις ότι η ίδια εμπλέκεται στη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας, αίμα της τετράχρονης αλλά και του 27χρονου βρέθηκε σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, μαχαίρι και άλλα.

Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ανέφερε ότι η 25χρονη μητέρα της Άννυ κατέθεσε αρχικά ότι άφησε την 4χρονη σε μία φίλη της με το όνομα Σίλβια, προκειμένου να πάει στη Βουλγαρία, και ότι εκείνη έχασε τη μικρή σε μία βόλτα που έκαναν. Ωστόσο, σε νεότερη κατάθεση αναίρεσε τα παραπάνω και είπε ότι άφησε το παιδί στον 27χρονο πατέρα.

Από την πλευρά του, εκείνος κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη Βουλγαρία είχε συναντηθεί με την 25χρονη και του είχε αναφέρει ότι έχασε το παιδί, επαναλαμβάνοντας τη εκδοχή με τη «Σίλβια».

Στη συνέχεια, αναίρεσε τα παραπάνω και είπε ότι τον Μάρτιο η 25χρονη πήγε στη Γερμανία και του άφησε το παιδί, και όταν εκείνη επέστρεψε της το παρέδωσε. Σε άλλη κατάθεση, αναίρεσε εκ νέου και αυτές τις πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι η 25χρονη πήγε στη Γερμανία πριν το Πάσχα και ότι ο ίδιος κράτησε το παιδί. Το βράδυ της 18ης Απριλίου κοιμήθηκε με την Άννυ, ενώ στις 19 Απριλίου ξύπνησε και διαπίστωσε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί.


Μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας, ο 27χρονος ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες τις πράξεις του. Η αστυνομία διαπίστωσε επίσης ότι ο πατέρας πούλησε ακόμα και το καροτσάκι και την κούνια της μικρής μετά τη δολοφονία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, διαμέλισε και έβρασε το σώμα του παιδιού.  Περιγράφοντας το έγκλημα, φέρεται να είπε ότι είχε βάλει πετσέτες στα τζάμια του διαμερίσματος, για να μην φαίνονται οι υδρατμοί. Στη συνέχεια, καθάρισε σιφώνια και σωληνώσεις με ειδικά μέσα, και είχε προγραμματίσει για την αντικατάστασή τους για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το παιδί ήταν άρρωστο ή ότι έπασχε από κάτι, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πατέρας κακοποιούσε την 4χρονη, τη χτυπούσε συστηματικά και την έκανε μπάνιο με κρύο νερό.

 

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον πατέρα της Άννυ

Επίθεση από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί δέχτηκε νωρίτερα ο πατέρας της Άννυ, την ώρα που μεταφερόταν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Οι συγκεντρωμένοι τον προπηλάκισαν φωνάζοντας «κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι». Ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο καθώς το πλήθος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ