Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης

Νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Facebook Twitter
4

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 4χρονης Άνι από τη Βουλγαρία, καθώς εμφανίστηκε άνδρας από τη Βουλγαρία που ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο άνδρας αυτός εμφανίστηκε στο τμήμα ανηλίκων της  ΓΑΔΑ αργά το βράδυ και κατέθεσε για την υπόθεση ανατρέποντας τους ισχυρισμούς της μητέρας.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η αστυνομία εκτιμά ότι η μητέρα της μιρκής έχει πέσει σε αντιφάσεις.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της Άνι σε σπίτια σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Το παιδί έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Εχει καταγωγή από τη Βουλγαρία και είναι αγνώστου πατρός. Την εξαφάνιση της μικρής κατήγγειλε η βουλγαρικής υπηκοότητας μητέρα του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και από τότε έχει ξεκινήσει η έρευνα προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, η ίδια είχε παραδώσει το παιδί της σε μια φίλη της και συμπατριώτισσά της, επειδή ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη Βουλγαρία. Οταν επέστρεψε, η φίλη τής δήλωσε ότι έβγαλε βόλτα το παιδί και το... έχασε! Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα δεν γνωρίζει παρά το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύτηκε το 4χρονο κοριτσάκι της.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ελεος,κυριες και κυριοι.Αυτη η ιστορια "βρωμαγε"οτι ειναι "παραμυθι"απο την πρωτη στιγμη,απο την ωρα που ακουσθηκαν οι απιστευτες αρλουμπες που ελεγε η "μανα" .Οτι εχει διαπραχθει καποιο αδικημα ειναι προφανες.Ισως ακομη και εγκλημα.Αλλα αυτο δεν ειναι θεμα το οποιο πρεπει να απασχολει το πανελληνιο σε εικοσιτετραωρη βαση.Ας κανει η αστυνομια την δουλεια της απροσκοπτα,ας εντοπισει το αδικημα,και,μακαρι,και το παιδι.Αυτα αρκουν.Τα υπολοιπα αφορουν την Δικαιοσυνη,οχι τα καναλια..
Ποιος εχέφρων γονιός θα άφηνε το τετράχρονο παιδί του σε κάποιον που ήξερε μόνο το μικρό του όνομα για να πάει σε άλλη χώρα; Μακάρι να βρεθεί το παιδάκι και σύντομα, αλλά κάτι δεν μου πάει καθόλου καλά με αυτή την ιστορία.