Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter
Φωτό από Εθνος
18

Με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης» εμφανιζόταν στο Facebook ο παιδόφιλος Φίλιππος Λεβέντος ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο. 

Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece».

Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα;».

Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι η σοκαριστική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μινι μάρκετ. Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος τους κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη ¨παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.

Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter
Σοκάρει και το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook Facebook Twitter

«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.

Ελλάδα
18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM