Γιατί άργησε 40 ημέρες η σύλληψη του παιδόφιλου

Γιατί άργησε 40 ημέρες η σύλληψη του παιδόφιλου Facebook Twitter
5

Στην αποστολή της δικογραφίας για τον 40χρονο παιδόφιλο δι’ αλληλογραφίας και όχι χέρι-χέρι, αποδίδει η εισαγγελία την καθυστέρηση των 40 ημερών προκειμένου να εκδοθεί για τη σύλληψη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος που συνελήφθη τη Δευτέρα λίγο πριν βιάσει 13χρονο, είχε καταγγελθεί από 14χρονη την οποία κούρεψε- για να μοιάζει με αγόρι -και βίασε προτού την εγκαταλείψει στο δρόμο.

Παρότι το γεγονός αυτό συνέβη το Νοέμβριο και το κορίτσι αναγνώρισε το δράστη, δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την εισαγγελία με αποτέλεσμα αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος και να κλείνει ακόμη και πέντε ραντεβού την ημέρα με ανήλικους σε συζητήσεις  μέσω chat στο ίντερνετ.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το κοριτσάκι γ@μήθηκε για την υπόλοιπη ζωή του. Και μετά μου λέτε ότι ο παιδεραστής χρήζει ιατρικής βοήθειας? ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Έλεγχος του διαδικτύου από τους γονείς,ενημέρωση από το σχολείο και συζήτηση για το σεξ από μικρή ηλικία. Τα παιδιά οφείλουν να γνωρίζουν τι είναι το σεξ, πρέπει να είναι ενημερωμένα και όχι να το ανακαλύπτουν μόνα τους στην εφηβεία. Όσο για τον παιδόφιλο,ισόβια κάθειρξη μόνο.
Ναι... Προφανώς τον παρακολουθούσαν για να τον πιάσουν επ' αυτοφώρω. Έτσι τα στοιχεία εναντίον του θα ήταν αδιάστειστα και η δική θα είναι μια τυπική διαδικασία. Ειδάλλως αν απλά πήγαιναν την επόμενη μέρα της καταγγελίας της 14χρόνης σπίτι του και εγγύηση θα δικαιούταν και ίσως να υπήρχε ελάφρυνση της ποινής του με έναν καλό δικηγόρο και να ήταν μετά απο 5 χρόνια στους δρόμους πάλι ο ανώμαλος. Γιατί τόσο βιαστικοί να κρίνετε τις μεθόδους της αστυνομίας;
Απαράδεκτη καθυστέρηση που κατά τη γνώμη μου δεν "δικαιολογείται" επαρκώς από την δια αλληλογραφίας αποστολή της δικογραφίας. Επομένως η καθυστέρηση θεωρείται μάλλον ύποπτη.