Συνελήφθησαν συνεργάτες του Ξηρού

Συνελήφθησαν συνεργάτες του Ξηρού Facebook Twitter
0


Πληροφορίες αναφέρουν τον προσδιορισμό δύο τουλάχιστον ατόμων και τη σύλληψή τους σε έρευνες στο Γαλάτσι και Άγιο Δημήτριο, με εμπλοκή τους σε υποθέσεις τρομοκρατίας και επαφή με τον κατάδικο τρομοκράτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, φέρεται το ένα άτομο να προσδιορίζεται και να ταυτοποιείται με υλικό το οποίο έχει εξετασθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ το δεύτερο σε περιφερειακό ρόλο, σε δράσεις ειδικών εγκλημάτων ένοπλης βίας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας από τους δύο άντρες που βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας  έχει παρελθόν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, και είχε στο παρελθόν συλληφθεί για επεισόδια. Γενετικό υλικό του συγκεκριμένου ατόμου, ταυτοποιείται με DNA το οποίο είχε εντοπισθεί στο ιερατικό βιβλίο-βόμβα το οποίο είχε αποσταλεί στον Διοικητική του ΑΤ Ιτέας, στον εκρηκτικό μηχανισμό στη ΔΟΥ Κορυδαλλού, καθώς επίσης και στο φάκελο-βόμβα που είχε αποσταλεί σε Εισαγγελέα στο Χολαργό Αττικής.

Για το ίδιο άτομο, δακτυλικά αποτυπώματα είχαν εντοπισθεί στα δυο οικήματα στα οποία είχε παρουσία ο κατάδικος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο και το Λουτράκι, καθώς επίσης και η καταζητούμενη Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Στις 6 η ώρα το απόγευμα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από τον αρχηγό ΕΛΑΣ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM